GoCustom

GoCustom

Cadesign udvikler visuel kommunikation med uendelige muligheder indenfor 3D visualiseringer. Vi har hjulpet dem med art direction, videoproduktioner og udviklet grafiske identiteter til deres egne løsninger og produkter.

GoCustom er en brugervenlig konfigurator, der giver brands mulighed for at præsentere deres komplette katalog over produkter, modeller, farver og teksturer på en sjov og engagerende måde. 

GoVisuel giver dig alt inden for og uden for grænserne af computergenereret virkelighed og 3D visualiseringer. Når et produkt er fremstillet digitalt, giver det ubegrænsede muligheder for at kommunikere alt fra det meget teknisk komplicerede produkt til en enkelt innovativ tanke på en imponerende, underholdende og letforståelig måde.

GoCustom er en brugervenlig konfigurator, der giver brands mulighed for at præsentere deres komplette katalog over produkter, modeller, farver og teksturer på en sjov og engagerende måde. Med GoCustom kan brugerne/kunderne interagere med produkterne og vælge deres favoritter.

GoCustom er et kraftfuldt salgsværktøj. Det gør effektivt nysgerrige browsere til glade kunder, og leverer data om kundeadfærd og giver værktøjer til at øge forretningen.

Vi har sammen med teksforfatter Wort og videoproducer von Berns produceret en let forklarende video hertil.

Se produktet her.

Cadesignform_caseArtboard 1 copy 10
CAD-DISGN-FORM_2019-06-1300009
Cadesignform_caseArtboard 1 copy 30
Cadesignform_caseArtboard 1 copy 12
Cadesignform_caseArtboard 1 copy 31
Cadesignform_caseArtboard 1 copy 32
CAD-DISGN-FORM_2019-06-1311892